Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja.
Jarczyk, Andrzej Redakcja.
Tytuł
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
245
%a Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2008.
300
%a 167 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy.
650
%a Żywność
%x konserwowanie.
700
%a Dłużewska, Elżbieta
%e Redakcja.
700
%a Jarczyk, Andrzej
%e Redakcja.