okładka

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności

Dłużewska, Elżbieta Redakcja., Jarczyk, Andrzej Redakcja., Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2008.

Technologia żywności, Przemysł rolno-spożywczy., Żywność konserwowanie., Podręcznik

dostępne:

1 z 2

Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja.
Jarczyk, Andrzej Redakcja.
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności
ISBN
978-83-7583-020-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2008.
Objętość
167 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność konserwowanie.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788375830200
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2008.
300
%a 167 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy.
650
%a Żywność %x konserwowanie.
655
%a Podręcznik
700
%a Dłużewska, Elżbieta %e Redakcja.
700
%a Jarczyk, Andrzej %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-020-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 11468
Sygnatura: 11468
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/06/07
2.
Numer inwentarzowy: 11467
Sygnatura: 11467
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane